Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران، با اشاره به قطعی برق در پارک‌ها و بوستان‌ها و تبدیل شدن این محل‌ها برای تجمع اشرار و معتادان گفت: نیاز است که هر چه زودتر شهرداری تهران با همکاری وزارت نیرو به این معضل بپردازد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ احمد صادقی در جریان جلسه امروز شورای شهر تهران در تذکری با عنوان تاکید بر تامین روشنایی کافی معابر شهری و هوشمندسازی سیستم روشنایی اظهار کرد:‌ متاسفانه بسیاری از معابر شهر در تاریکی فرو رفته‌اند و مردم احساس امنیت نمی‌کنند شهروندان برای تردد در برخی از محلات در ساعات پایانی روز دچار مشکل هستند و بسیاری از معابر ترافیکی به علت کمبود روشنایی تبدیل به محل‌های دائمی تصادف و جراحت شهروندان شده است و تاریکی در بسیاری از پارک‌ها و بوستان‌ها و فضاهای حاشیه‌ای، تبدیل به محل‌های امن برای تجمع اشرار و معتادان متجاهر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در پیگیری‌های صورت گرفته و گزارش‌هایی که از شهروندان در نواحی مختلف در دیدارهای حضوری عنوان شده است، بیان می‌شود بسیاری از چراغ‌ها در سنوات گذشته به علت خرابی از مدار خارج شده و نظارتی بر احیای آنها وجود نداشته است.

صادقی تاکید کرد: لذا لازم است شهردار تهران و رئیس سازمان زیباسازی با برنامه‌ای دقیق نسبت به افزایش تعداد چراغ‌ها،‌ رفع نقاط کم‌نور، زیبایی، آرامش و ... شبانه شهر اقدام کنند و نسبت به هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی‌های نوین جهت نورپردازی هوشمند شهر، بهره‌مندی از باطری‌های خورشیدی، اقدام لازم صورت پذیرد تا در شرایط بحرانی و ماه‌های گرم سال، شهر با قطعی برق روبرو نباشد.

وی گفت: از وزیر نیرو انتظار می‌رود با همکاری مضاعف نسبت به نیرورسانی در فضاهای عمومی معابر و فضاهای بی‌دفاع شهری موجود در سطح شهر مساعدت کنند تا با روحیه همکاری جهادی از قطعی برق در امکان عمومی که محل تردد و استفاده عموم شهروندان است جلوگیری شود.

همچنین سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران نیز در این جلسه اظهار کرد: در جلسه شورای شهرستان ری موضوع تخلیه نخاله‌های ساختمانی در اراضی این شهرستان مطرح شد. دوستان علت این اقدام را اخذ مبالغی حدود 100 تا 150 هزار تومان از هر خودرو در آرادکوه عنوان کردند با پیگیری انجام شده مشخص شد که دریافت این مبلغ صحت ندارد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون بابت تخلیه نخاله در آرادکوه 1000 تا 1500 تومان بسته به نوع خودرو اخذ می‌شود، گفت: در جاجرود و آبعلی این مبلغ هم اخذ نمی‌شود. در شهریار و قاسم‌آباد و محمودآباد هم از هر خودرو 15 هزار تومان اخذ می‌شود.

علوی با تاکید بر اینکه موضوع تخلیه نخاله در اراضی ری و خارج از محدوده‌های تعیین شده باید توسط همکاران خدمات شهری پیگیری جدی شود، تصریح کرد: باید علت‌یابی کنند که چرا در شرایطی که محل‌هایی مشخص برای تخلیه نخاله وجود دارد که مبلغی هم بابت آن دریافت نمی‌شود اما همچنان در اراضی ری و جنوب تهران به صورت گسترده تخلیه نخاله غیرمجاز صورت می‌گیرد.

این عضو شورای شهر تهران گفت: از همکاران خدمات شهری می‌خواهم ضمن علت‌یابی، گزارشی جهت ارائه به شورای شهر تهران و شهرستان ری آماده کنند.

واکنش چمران نسبت به خبرسازی جعلی علیه شهرداری تهران هزینه چند میلیاردی شهرداری تهران دوره قبل برای نگهداشت یک پروژه!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر تهران عضو شورای شهر تهران تخلیه نخاله قطعی برق محل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است

استاندار تهران با بیان اینکه مطالعات و جانمایی مرکز جدید دفن زباله پایتخت در حال انجام است، گفت: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا فخاری در رابطه با معضلات آراد کوه اظهار کرد: شهرداری تهران برای جابجایی آراد کوه برنامه‌ریزی دارد و یک زمینی در موقعیت جغرافیایی جدید در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اکنون بحث مطالعات و جانمایی در حال انجام است، افزود: پس از طی مراحل و انجام مطالعات و طراحی‌ها، در برنامه زمان‌بندی، آراد کوه به مکان جدید جابجا خواهد شد.

استاندار تهران در خصوص مکان مرکز جدید دفن زباله پایتخت تصریح کرد: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش ایمنا، انتقال روزانه بیش از ۷ هزار تن زباله پایتخت‌نشینان به مجتمع پردازش و بازیافت زباله آراد کوه، مشکلات زیست‌محیطی زیادی از جمله تولید شیرابه، سموم، آلوده کردن آب‌های زیرسطحی و بوی بد برای مردم شهرستان ری و به ویژه کهریزک ایجاد کرده است.

از طی سالیان دراز بحث انتقال و جابجایی آراد کوه مطرح بوده که این موضوع در برهه‌ای شدت گرفته و در برهه‌ای کُند می‌شود و هنوز به نتیجه نرسیده و ۵۰ سال است که معضلات این مرکز پسماند، مردم جنوب پایتخت را آزار می‌دهد و بیشتر اراضی کشاورزی ری را به مراکز بازیافت زباله تبدیل کرده است.

منبع: فارس

کد خبر 751263

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • شورای شهر جلوی ساخت و ساز در پارک لاله را گرفت؟
  • ساخت‌وساز در پارک لاله متوقف شد
  • ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر متوقف شد
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس