Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@19:22:08 GMT

توانیر: چرا برق، شب‌ها قطع می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۷۴۹۶

توانیر: چرا برق، شب‌ها قطع می‌شود؟

غلامعلی رخشانی مهر با اشاره به قطع برق در برخی از شهرها به  خصوص تهران گفت: قطع برق به دلیل کمبود یا قطعی گاز صحت ندارد.

او ادامه داد: ممکن است قطع شدن برق به دلیل حادثه یا برخورد اتومبیلی با تیر چراغ برق و یا غیره باشد که این اتفاق نه تنها در تهران بلکه در تمامی کشورهای جهان مرسوم است.

معاون توزیع و هماهنگی توانیر اضافه کرد: در حال حاضر ما کمبود سوختی در نیروگاه‌ها نداریم که بخواهد برقی از مناطق کشور قطع شود، به طور کلی سوخت رسانی طبق روال عادی در حال جریان است و نگرانی مبنی بر کاهش منابع سوختی نیروگاهی در کشور نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رخشانی مهر گفت: با تمام توان و با همکاری سایر دستگاه‌ها از جمله شرکت ملی گاز در صدد هستیم با تامین مناسب سوخت نیروگاه‌ها مشکل قطعی برق زمستان سال گذشته تکرار نشود، اما مصرف بالای سوخت در کشور یکی از موانع اصلی تحقق این وعده است.

این در حالی است که محسن طرزطلب مدیر عامل شرکت برق حرارتی با اشاره به قطع برق در زمستان امسال، تصریح کرد: از اکنون نمی‌توان این مسئله را پیش بینی کرد، نگرانی‌هایی وجود دارد، در حال رصد شرایط هستیم، اما برآورد ما بر این است که مشکلی در این حوزه به وجود نیاید.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1573832

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برق نیروگاه برق جیره بندی برق جدول قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفح را ترک نمی کنیم/ اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • کشف بیش از ۱۲۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی